Entrenaments Portes Obertes Gratuïts

Si t’agrada el bàsquet, i vols iniciar-te, millorar el teu nivell o passar una bona estona amb amics/amigues practicant aquest esport, el Club Bàsquet Cappont vol convidar-te gratuïtament a les jornades d’entrenaments de portes obertes.

Aquestes jornades de portes obertes començaran el proper dia 21 de Maig i finalitzaran el proper 15 de Juny, dia que el Club Bàsquet cappont farà la seva cloenda de temporada.

Per assistir a aquestes jornades nomes fa falta que us presenteu el dia i hora que entrenen els nostres equips o pregunteu a qualsevol tècnic del club. Per consultar els horaris d’entrenament per categoria feu click aquí.

***EN CAS DE SER JUGADOR FEDERAT D’UN ALTRE CLUB ES NECESSITA EL CONSENTIMENT DEL CLUB

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.