SÈNIOR MASC. PLAY-OFF. SÍCORIS 54/47 BAC AGRAMUNT CLUB.

Crònica del Play-off del Sènior del Sícoris Club:

 

JORNADA: Play-off CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL SICORIS
EQUIP VISITANT BAC Agramunt Club
ARBITRE: Sr. Farré, J.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 14 14 18 10 54
BAC Agramunt Club 13 18 9 7 47

 

EQUIPS
SICORIS BAC Agramunt Club
FIGUEROLA CUÑAT
GUIU 2 FITO
GRAU PADULLES
VIVO 17 LLOP, S.
GISBERT LLOP, B. 11
BARRULL 9 FRANQUESA
RIBERA 7 FARRAS 2
GARCIA 8 CASTAN 2
SALCEDO 4 PLA 8
PUIG 3 RIASOL 11
DAGO 2 PUEBLA 13
TORN 2

 

Partit d’anada dels play-off per accedir a la final a 4 entre el 6é classificat, el Sicoris, i el 3r, l’Agramunt.

Els de blau havien aconseguit guanyar els dos partits de la fase regular als nois del Sicoris, però des de l’inici es va veure que els de vermell no es deixarien arronsar per aquest fet. Els de casa iniciaven amb un 5-0 a favor, que ràpidament va ser contestat pels visitants, deixant el primer quart amb un intercanvi constant de cistelles que els de Lleida finalitzaven un punt per sobre (14-13). En el segon període es va mantenir la mateixa tònica, fins al minut 5, on un parcial de 0-11 obria escletxa pels de blau (23-31), però amb dos minuts, els de casa van respondre tímidament amb un 5-0 i deixava el marcador en 28-31 al descans. La represa va ser clarament pels de Sicoris. Un augment en la intensitat defensiva, i un punt més de velocitat en les transicions, feia que es capgires el marcador, i s’arribés al definitiu quart amb el marcador de 44-40. L’últim quart va seguir amb la mateixa dinàmica, i els de vermell augmentaven la diferència fins als 10 punts a falta d’1 minut, però un triple d’Agramunt deixava el partit amb el definitiu 54-47 i amb un partit de volta amb tot obert.

Amb la victòria els nois del Sicoris agafen un petit avantatge de cara a la volta, on s’espera un partit igualat que pot fer que qualsevol dels dos equips tingui accés a la final a 4.

 

 

WhatsApp Image 2018-05-12 at 17.59.39.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.