SÈNIOR MASC. J/17. SÍCORIS 59/56 MANIPULATS ESCRIBÀ CB BELLPUIG.

Crònica del Sènior Sícoris Club en la disetena jornada:

JORNADA: 17 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL SICORIS
EQUIP VISITANT Manipulats Escribà CB Bellpuig
ARBITRE: Sr. Rue, M.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 10 14 18 17 59
Manipulats Escribà CB Bellpuig 19 11 12 14 56

 

EQUIPS
SICORIS Manipulats Escribà CB Bellpuig
FIGUEROLA PLANES 8
GUIU VILAMAJO
GRAU 6 VILANOVA 7
VIVO 18 SOLE 24
GISBERT 4 GASSO 2
BARRULL 6 BUSQUET
RIBERA 3 PASCUAL
GARCIA 17 QUINTANA 7
SALCEDO 2 MINGUELL
PADILLA RENE
DAGO 3 MARCOS 6
TORN LLUCH 2
Tercera victòria consecutiva del Sicoris, aquest cop contra el líder de la categoria en un partit que no es va decidir fins a la botzina final.

Els visitants, ràpidament van demostrar perquè són els líders de la categoria. Imposant el eu ritme de joc i amb una gran defensa, aconseguien obrir una escletxa de 12 punts, reduïda a 9 al final del primer període pels locals (10-19). En el segon quart, els de Bellpuig van aconseguir la seva màxima diferència en el partit, 14 punts. Però a partir d’aquí els nois de Sicoris van anar reduint el desavantatge mica en mica. La dinàmica del partit va canviar, el ritme el portaven els locals, trobant cistella amb major facilitat i evitant que els visitants poguessin anotar de forma còmoda. A la mitja part, la diferència estava en 6 punts. A la represa, la tònica va ser la mateixa, els locals ben ficats a darrere i dominant el rebot, aconseguien dificultar l’atac als visitants, que veien com el seu avantatge desapareixia a falta d’1 minut per finalitzar el tercer quart i tot es decidiria en l’últim període.
Un parcial de 0-5 obria una petita escletxa a favor dels visitants, que van poder aguantar la diferència fins a falta de menys de 3 minuts. Els nois de Sicoris aconseguien empatar el partit a 53, i a més es posaven 4 punts per sobre a falta de menys d’1 minut (57-53). Els últims segons van ser d’infart, però els errors en els tirs lliures dels visitants van fer que la victòria es quedés a casa pel resultat final de 59-56.

Victòria que dona molta confiança als nois de Sicoris, on la setmana que ve visiten al Vallfogona, equip que encara no coneix la derrota al seu camp.

 

IMG_4331.JPG

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.