SÈNIOR MASC. J/16. SÍCORIS 69/49 CB ALPICAT C.

Cònica del Sénior del Sícoris Club en la seva setzena jornada:

JORNADA: 16 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL SICORIS
EQUIP VISITANT CB Alpicat C
ARBITRE: Sr. Vega, C.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 15 21 9 24 69
CB Alpicat C 16 6 15 12 49

 

EQUIPS
SICORIS CB Alpicat C
FIGUEROLA NAVARRO
GUIU 12 VIDAL 1
GRAU FARRE 8
VIVO 27 NAVARRA 8
GISBERT 2 DIAZ 5
BARRULL 2 BONET 3
RIBERA 3 SABATE
GARCIA 15 PERALTA 12
SALCEDO 6 FLORENSA 12
PADILLA
DAGO
TORN 2

 

Nova victòria del Sicoris que els deixa amb un balanç de 8 victòries i 8 derrotes.

Els visitants van començar més desperts el partit, als 4 minuts de joc l’electrònic assenyalava un 1-8 i els de casa no tenien les idees clares. Mica en mica la cosa va anar canviant, i al final del primer període la diferència era de només 1 punt (15-16). En el segon període, la cosa va canviar, els de vermell van agafar les regnes del partit, i amb bons moviments de pilota aconseguien trencar la defensa zonal proposada per l’Alpicat, i juntament amb una molt bona defensa, obrien escletxa de 14 punts al descans (36-22). A la represa, els visitants van ficar una marxa més, arribant a ficar-se a 5 punts, als de casa els costava anotar, i això ho aprofitava l’Alpicat per entrar al partit. En l’últim període la cosa es va igualar més. La diferència era de 4 punts pels de Sicoris, però un parcial demolidor de 21-5, deixava la victòria a casa pel resultat final de 69-49.

Bona victòria dels nois de Sicoris per encarar una setmana on els espera la visita del líder.

IMG_4293.JPG

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.