SÈNIOR MASC. J/12. ROCA BORRÀS-CAPPONT 75/89 CEP VALLFOGONA.

Crònica de la Jornada 12 del Sènior Masculí A.

CATEGORIA: C.T. SÈNIOR TERRITORIAL MASCULÍ
EQUIP LOCAL: ROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANT: ESPORTS MONTSEC CEP VALLFOGONA
ARBITRE: Sr. Ruiz, S

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT 19 19 15 22 75
ESPORTS MONTSEC CEP VALLFOGONA 20 18 23 28 89

 

ROCA BORRÀS-CAPPONT ESPORTS MONTSEC CEP VALLFOGONA
SALCEDO: 8 PLANES: 17
ROLDAN:- BENITEZ: 15
FERRANDO: 2 MARTIN: 25
PUIG: 4 SAHTOUT: 3
SOCIAS: 23 PIÑOL: 7
LACAMBRA: 5 AGUILÓ: 3
ESCUAIN: 10 BLANCH: 10
SIERRA: 23 GASSÓ: 9

El ROCA BORRÀS-CAPPONT suma la segona derrota a casa després de caure davant del CEP Vallfogona en un partit que va començar amb els de negre molt posats, amb ganes de portar la capdavantera del matx i així ho aconseguien durant els primers 6 minuts aconseguint un parcial de 6-16 però ràpidament els de gris van encadenar un parell de cistelles al contraatac i el quart va acabar 19-20 favorable als de la Noguera.

El segon quart va ser similar al primer, els visitants intentant obrir escletxes per a poder marxar del marcador però els de casa cada vegada reaccionaven fins al punt de posar-se per davant 38-37 a finals del segon quart. Al final empat a 38 al descans.

A la represa les coses van seguir iguals, la igualtat era màxima, anades i tornades constants fins que al darrer minut del quart i amb el marcador 53-55 els de negre van ficar 2 triples que portaven el partit al darrer quart amb un marcador de 53-61 pels de Vallfogona de Balaguer.

Aquests van millorar percentatges i es van elevar fins als 51 punts en els dos darrers quarts, arribant a anotar 15 triples, 6 en aquest últim quart sentenciant el partit i sense deixar cap opció als de casa. Al final, 75-89.

VALLFOGONA CAPPONT

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.