I Campus de Nadal Roca Borràs – Cappont

CartellCampunNadal

Aquest any durem a terme el I CAMPUS DE NADAL ROCA BORRÀS-CAPPONT durant les vacances escolars de Nadal. Al no poder utilitzar les pistes exteriors de l’escola, per motius climatològic, aquest campus tindrà menys plaçes ofertades. La data límit d’inscripció serà el 15 de Desembre de 2017.

Serà un campus obert a tots els jugadors i jugadores que ho desitgin, nascuts entre els anys 2006 i 2009 (acceptarem germans i germanes de jugadors nascuts a l’any 2010). Hi haurà diferents nivells, des d’iniciació fins a tecnificació en l’esport del bàsquet.

El campus tindrà una durada de 7 dies: 27, 28, 29 de Desembre i 2, 3, 4, 5 de Gener de 9h a 14h. La entrada i sortida de jugadors sempre es farà al pavelló municipal de Cappont.

Per a facilitar la conciliació laboral oferim la possibilitat de fer acollida gratuïta de 8:30h a 9h i de 14h a 14:30h.

El cost del campus serà de 45€ per a jugadors de CB CAPPONT i conveniats, i de 50€ per a la resta de jugadors.

Si esteu interessats en assistir a aquest campus, fica’t en contacte amb el nostre club o amb els nostres entrenadors. També podeu omplir la documentació que tenim disponibles a la nostra pàgina web i portar-los als nostres tècnics, al pavelló municipal de Cappont, als següents horaris:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dijous de 17:30h a 19h
  • Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 12:30h a 13:30h

Que cal portar al campus:

  • Roba esportiva i còmoda
  • Calçat esportiu de recanvi per accedir a la pista
  • Esmorzar
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.