JÚNIOR MASC. J/8. COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG 66/76 CB SÍCORIS.

Crònica del Júnior del Sícoris Club :

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG
EQUIP VISITANT: CB SICORIS
ARBITRE: Sr. Doblas

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG 13 9 20 24 66
CB SICORIS 16 20 13 27 76

 

COPISTERIA PAPERS CB BELLPUIG CB SICORIS
SALADRIGUES: 8 ESQUERDA: 3
TORRES: 6 MANZANO: 12
ROIG: 2 MORENO: 2
TORRES: 2 BELLET: 8
VERDAGUER: – BARNERA: 2
ESTIARTE: 2 MOYA: –
GARCIA: 6 PASAMON: 3
SEGARRA: 3 SALCEDO: 23
FONTOVA: 7 CASANOVAS: 10
DOMINGUEZ: 2 RUIZ: 4
PIJUAN: 16 CULLERES: 9
RIBALTA: 12

 

El CB Sicoris suma la segona victòria consecutiva al derrotar a domicili al CB Bellpuig 66-76. El partit començava molt de cara pels visitants, gràcies a un triple i un 2+1 que col·locava un 0-6 d’inici però ràpidament els de taronja van entrar al partit i la igualtat va ser màxima fins al minut 19 de partit, moment en que els del barri de la Bordeta van aconseguir un parcial de 0-9 per a situar el 22-36 a la mitja part. Tot i així els de casa van començar el 3r període fent vuit punts seguits i tornant a establir la igualtat que havia regnat durant la primera meitat. Tot i això, els de vermell sempre van estar per damunt al marcador, i s’arribava al darrer quart 42-49. El darrer i últim període començava amb un festival anotador dels de Lleida que aconseguien transformar 14 punts en tres minuts i feien que el partit semblés decidit. Però els de Bellpuig no van tirar la tovallola i van aconseguir ficar la por al cos als visitants, que finalment van jugar amb sang freda els minuts finals i es van emportar la victòria.

bellpuig-sicoris.jpg

 

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, JÚNIOR, LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.