C.T. SÈNIOR MASC. B. J/7. SÍCORIS 61/63 CB BORGES-GARRIGUES.

Crònica del Sènior del Sícoris Club en la setena jornada:

JORNADA: 1 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC. B
EQUIP LOCAL SICORIS
EQUIP VISITANT CB Borges-Garrigues
ARBITRE: Sr. Rue, M.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 23 13 9 16 61
CB Borges-Garrigues 16 7 19 21 63

 

EQUIPS
SICORIS CB Borges-Garrigues
FIGUEROLA ZHOU
GUIU 3 RIBELLES 8
GRAU 7 ABELLANA 5
VIVO 22 BARRAU
GISBERT 11 FOLGUERA 17
BARRULL 9 SANTIVERI 15
RIBERA 6 CALVO 13
GARCIA MOLGO 3
PADILLA 3 MENDOZA 2
DAGO
TORN

 

Nova derrota del Sicoris en un partit que es va decidir en els últims instants.

Els de vermell van fer un bon inici, van controlar bé el rebot i van organitzar bé l’atac, obrint una petita escletxa de 7 punts al finalitzar el primer període. Aquesta dinàmica es va mantenir, i tot i que van baixar percentatges, la diferència en el marcador va augmentar fins als 13 punts. Però en la represa els de les Borges Blanques van augmentar el ritme, van començar a dominar el rebot i van augmentar intensitat defensiva, arribant a l’últim període 3 punts per sota. A l’inici de l’últim quart va arribar la remuntada, els visitants es ficaven per davant en l’electrònic amb un parcial de 0-9. Els de Sicoris es ficaven a 2 punts a falta de 6 minuts, però dos triples consecutius obrien una escletxa de 8 punts a falta de 3 minuts. Els de vermell no es van rendir i aconseguien empatar el partit en l’últim minut. Aquest parcial va ser respost amb un nou triple, i el bon encert en els tirs lliures feia que la victòria anés per l’equip visitant.

Amb aquesta derrota el Sicoris es col·loca 10é amb un record de 3-4.

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.