PADILLA
DAGO 4
TORN 2

Derrota del Sicoris en el partit aplaçat de la primera jornada.

Un partit que va començar de cara per als de taronja. El seu domini del rebot i les seves transicions els permetien trobar cistelles fàcils sota cistella o inclús de segones opcions desprès de rebots ofensius. Es de casa no entraven al partit i un bon segon quart dels fragatins els va permetre obrir una escletxa de 15 punts als descans (25-40). A la represa, la cosa es va igualar, els de vermell van posar una marxa més, i van reduir diferències fins a 6 punts, però no van poder igualar el marcador, i amb un constant intercanvi de cistelles al final del tercer període i durant tot el darrer quart, van deixar l’electrònic amb el resultat final de 52-64.

Amb aquesta derrota, els de Sicoris es col·loquen vuitens en aconseguir 3 victòries i deixar escapar 3 partits.