SÈNIOR MASC. J/4. ROCA BORRÀS-CAPPONT 80/54 TORANESA-VILAMU CB TORÀ.

Crònica de la quarta Jornada del Sènior del Roca Borràs Cappont.

CATEGORIA: C.T. SENIOR TERRITORIAL MASCULI
EQUIP LOCAL: ROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANT: TORANESA-VILAMU CB TORÀ
ARBITRE: Sr. Rue

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT 28 23 13 16 80
TORANESA-VILAMU CB TORÀ 12 15 7 20 54

 

ROCA BORRÀS-CAPPONT TORANESA-VILAMU CB TORÀ
ARESTÉ: 1 GENE: 12
SALCEDO: 7 FUSTAGUERAS: 6
ARISTE: 4 VILASECA: –
SOCIAS: 13 ROURERA: 4
ROLDAN: 6 PUBILL: 2
FERRANDO: 7 TARRES: 2
PUIG: 6 BADAL: 2
LACAMBRA: 4 TORRESCASANA: 19
ESCUAIN: 7 PESARODONA: 5
SIERRA: 23 FUSTAGUERAS: 2
BOLDÚ: 2

 

El Roca Borràs-Cappont suma una nova victòria al derrotar a casa al CB Torà en un partit marcat pel gran inici dels de gris. Amb tres triples consecutius començava el matx, i es que l’encert dels de casa era abrumador, 28 punts al primer quart per 12 encaixats reflexava la gran diferència que s’estava veient a la pista. Els locals, molt posats darrera, una vegada recuperaven la bola aconseguien córrer al contraatac amb gran facilitat i es que al final de la primera meitat el resultat era de 51-27 pels de Cappont. A la represa la dinàmica del partit va canviar, els visitants van millorar el balanç defensiu i van poder parar els continus contraatacs que rebien i es van col·locar en zona, generant problemes en l’ofensiva dels de gris, que van baixar percentatges en aquesta segona meitat del matx. Un tercer quart força pobre, 13-7 favorable als de casa. S’arribava al darrer quart amb la feina feta, un fet que es va traduir en certa relaxació per part del Roca Borràs-Cappont, que va perdre el darrer parcial del partit 16-20 però que acabava el partit amb molt bones sensacions per afrontar el pròxim partit davant del CB Bellpuig.
cappont-tora

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.