C.T. SÈNIOR MASC. J/3. CB ALCARRAS 77/69 ROCA BORRÀS-CAPPONT .

Crònica de la tercera jornada del Sènior Roca Borras Cappont.

CATEGORIA: C.T. SENIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: CB ALCARRAS
EQUIP VISITANT: ROCA BORRÀS-CAPPONT
ARBITRE: Sr. Del Olmo

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB ALCARRAS 16 30 14 17 77
ROCA BORRÀS-CAPPONT 13 18 14 24 69

 

CB ALCARRAS ROCA BORRÀS-CAPPONT
DE TOLEDO: – ARESTE: 5
GRAU: – SALCEDO: –
CAPDEVILA: 11 ARISTE:  –
CURCO: 1 SOCIAS: 9
SURIEL: – ROLDAN:  8
SANABRIA: 27 FERRANDO: 2
LLETJOS: 9 PUIG: 4
MANAS: 6 LACAMBRA: 8
PEGUERA: 6 ESCUAIN: 16
LLETJOS: 3 SIERRA:  12
PEINADO: 14 BOLDÚ:  5

 

El Roca Borràs-Cappont suma la primera derrota de la temporada al caure a la pista del CB Alcarràs. El partit va començar força igualat, als dos equips els costava trobar opcions clares de cara a cistella i es que les defenses estaven sent força correctes. Va ser al segon quart quan els de casa van marxar del marcador a l’aconseguir transformar 5 triples i propinar un parcial favorable de 30-18 per arribar a la mitja part amb un resultat de 46-31. La represa va començar igual que el partit, poc encert dels dos equips i als de gris el temps se’ls hi acabava. Al darrer quart l’avantatge va arribar als 20 punts de diferència, però els del barri de Cappont van treure forces i van aconseguir un parcial de 0-10 per a reduir distàncies. Al final 77-69 favorable als d’Alcarràs.

alcarras-cappont

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.