HERNANDEZ 2 DOMINGO 1
PERNA 6 BOSCH 5
GILART REBOLLO 8
CASES
El Pardinyes s’imposa al Roca Borràs Cappont en el primer partit de les fases disputades a Balaguer.

Els visitants van sortir amb molta energia i les idees molt clares des de l’inici, fent una pressió molt alta i amb un encert molt elevat de cara a cistella aconseguint un primer parcial de 1 a 27. A la represa, els de Cappont van mostrar una cara ben diferent guanyant el tercer període per 14 a 11 amb minuts de bàsquet de qualitat. Tot i així, els de Pardinyes van reaccionar un cop més i van sentenciar el partit tancant el marcador en l’últim minut.

CASES 3

El Roca Borràs Cappont va caure en el segon enfrontament de les fases que seria decisiu per saber el grup en el qual li tocarà competir.

A l’inici del partit ja es va veure la superioritat dels locals que van proposar un joc dinàmic basat en el contraatac, però els visitants es resistien a deixar-se anar en el marcador i apretaven per seguir ficats dins del partit. Ja en la segona meitat els de Maristes es van ficar en zona, i juntament als problemes amb el rebot per part dels de Cappont, van tindre l’oportunitat d’ampliar encara més la diferència fins arribar al 80-30 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, CADET. Guarda el enlace permanente.