SALCEDO: 4 SOLSONA: 15
CASANOVAS: 5 RODRIGUEZ: 16
RUIZ: 2 ALSINET
CULLERES: 5

El CB Sicoris cau en el primer partit de les fases de nivell en veure’s superat per el CB Pardinyes Groc-Lleida en un matx que va començar força igualat però que els de la Bordeta van deixar escapar al segon quart en encaixar 28 punts que van fer que a la mitja part els de vermell anessin 19 a sota (27-46). A partir d’aquí ja costava trobar l’opció més clara i es que els de Pardinyes van jugar a un ritme molt alt que els va permetre recuperar moltes pilotes i seguir ampliant diferències fins al final del partit.

CULLERES: 6

El CB Sicoris s’emporta la victòria en el segon partit de les fases de nivell en superar al CB Torrefarrera en un partit que va començar molt de cara pels de casa gràcies a la defensa zonal que va provocar grans problemes a l’atac dels de la Bordeta i que es va traduir en un parcial inicial de 10-3 en els primers minuts que va fer que els de vermell haguessin de parar el partit i demanar un temps mort. A partir d’aquí sembla que l’equip va aconseguir entrar al partit i l’atac es va veure molt més fluït fent que s’arribés a la mitja part amb un resultat favorable al CB Sicoris 31-38. A la represa, els visitants van sortir molt fort i van aconseguir un parcial favorable de 10-0 que els permetia col·locar 19 punts de diferència en el marcador. A partir d’aquí, els locals van intentar reduir distàncies però el Sícoris va aconseguir mantenir una renda de seguretat que els va permetre sumar la primera victòria de l’any.