Esteve Malet dóna la primera victòria a Andorra al 3×3 World Cup 2017 a l’últim segon.

andorra

El que va ser jugador de la base de l’Escola Frederic Godàs, jugador, entrenador i director tècnic del CB Cappont, Esteve Malet, està participant al campionat mundial 3×3 que es disputa a Nantes aquesta setmana. Esteve Malet, participa a aquest campionat amb la selecció nacional d’Andorra on resideix des de fa un temps.

La classificació per aquest campionat ja es un èxit per a un país tan petit, però ho es mes aconseguir la primera victòria d’aquest campionat amb un triple a l’ùltim segon de l’Esteve Malet. No et perdis l’ultima cistella contra Egipte aquí.

La cistella de l’Esteve Malet ha estat triada com la segona millor acció del primer dia de competició. Top 5

Enhorabona Esteve!!

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LLEGENDES. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.