GISBERT: 6
PUIG: 17
DAGO: 10
VILA: 4

El Sicoris 99 tanca aquesta segona fase guanyant a domicili a un combatiu CB Borges-Garrigues en un partit que van tenir controlat de principi a fi. Els de la Bordeta van sortir més agressius que els locals i ràpidament van agafar la capdavantera al marcador i van imposar el seu ritme de partit que els va permetre anotar 23 punts en el primer quart i arribar a la mitja part amb un avantatge de 24 punts (17-41).

A la represa els visitants es van relaxar i van concedir cistelles fàcils encara que al darrer quart s’hi van tornar a posar i el rival tan sols va poder anotar un punt.

Felicitar als jugadors per la feina ben feta i desitjar-los sort per al play-off.