I CAMPUS BÀSQUET ROCA BORRÀS – CAPPONT

Cartell_campusAquest any durem a terme el I CAMPUS DE BÀSQUET ROCA BORRÀS-CAPPONT les dues últimes setmanes de Juny. El campus començarà just el dia següent a la finalització del curs escolar.

Serà un campus obert a tots els jugadors i jugadores que ho desitgin nascuts entre els anys 2003 i 2008, on hi haurà diferents nivells, des d’iniciació fins a tecnificació en l’esport del bàsquet.

El campus tindrà una durada de 7 dies: 22, 23, 26, 27, 28, 29 i 30 de Juny de 9h a 14h. La entrada i sortida de jugadors sempre es farà al pavelló municipal de Cappont.

Per a facilitar la conciliació laboral oferim la possibilitat de fer acollida gratuïta de 8:30h a 9h i de 14h a 14:30h.

El cost del campus serà de 40€ per a jugadors de CB CAPPONT i conveniats, i de 45€ per a la resta de jugadors.

No tot serà bàsquet, per desconnectar, els jugadors assistents podran gaudir d’una hora de piscina diària a la piscina municipal de Cappont, no oblideu el banyador i la crema solar.

Si esteu interessats en assistir a aquest campus, fica’t en contacte amb el nostre club o amb els nostres entrenadors. També podeu omplir la documentació que tenim disponibles a la nostra pàgina web i portar-los als nostres tècnics, al pavelló municipal de Cappont, als següents horaris:

  • Dilluns, dimarts i dijous de 17:30h a 19h
  • Dimecres de 12:30h a 13:30h

Que cal portar al campus:

  • Roba esportiva i còmoda
  • Calçat esportiu de recanvi per accedir a la pista
  • Esmorzar
  • Banyador, tovallola i crema solar
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.