FARRAN MELCION 10
IGLESIAS 6 VILLAFRANCA
PEDESCOLL
MELE 5
La capacitat anotadora dels visitants des de la línia de 3 punts i l’atac ordenat feia que aquests agafessin una renda de 9 punts a la mitja part. La tònica en el tercer període semblava la mateixa, els locals intentaven posar-se al partit però els visitants anaven marxant del marcador fins arribar a una renda de 14 punts (40-54). Els nois del Sícoris no volien donar el partit com a perdut fent un quart període molt seriós tant en atac com defensat així arribant a tenir la pilota per empatar el partit a menys d’un minut per finalitzar el període, però la pilota va sortir reeixida del cèrcol acabant el partit favorable als nois d’Alpicat, 58-61.