MANZANO 14 ORO
BELLET 2
MORENO 2
CULLERÉS 10

Victòria del Roca Borràs Cappont contra el Torrons Vicenç Força Lleida en un partit que no es va decidir fins a la pròrroga.

El duel va ser molt igualat en totes les fases del partit, cap dels dos aconseguia agafar avantatge en el marcador, i si n’agafaven ràpidament es disminuïa per la feina de l’equip rival. Això feia arribar al descans amb un resultat favorable als locals per una diferència de 3 punts (21-18). En la segona meitat els de gris van sortir més ficats, i van dominar en el marcador tota la segona meitat. En l’últim quart els de Cappont obrien una escletxa important d’11 punts a falta de 4 minuts, però els de casa van sobreposar-se a la situació i van disposar de l’última possessió per guanyar. A la pròrroga el Cappont va ser superior i va emportar-se el partit amb el resultat final de 48-57.

Amb aquesta victòria el Roca Borràs Cappont aconsegueix la seva quarta victòria de la segona fase.

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.