C.T. JÚNIOR MASC. SICORIS 99 56/42 CB TREMP-LA CANONJA.

Crònica del Júnior del Sícoris :

 

CATEGORIA: C.T. JUNIOR MASCULI
EQUIP LOCAL: SICORIS 99
EQUIP VISITANT: CB TREMP-LA CANONJA
ARBITRE: Sr. Garcia, J

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SICORIS 99 10 11 18 17 56
CB TREMP-LA CANONJA 9 6 15 12 42

 

SICORIS 99 CB TREMP-LA CANONJA
TORRES: 13 PUJOL: 2
GUIU: 7 MORENO: 19
PEREZ: 3 LLOAN: 8
GALLEGO: 5 LIBREROS
DOMINGUEZ RODRIGO: 6
RAURET: 2 BRESCO: 5
GARCIA: 4 BADIA: 2
SOLE: 5 URIACH
GISBERT CODINA: 3
PUIG: 12 BERTRAN
DAGO: 4 URIACH
VILA

 

El Sicoris 99 s’estrena amb victòria en el seu debut en aquesta segona fase del campionat al derrotar al CB Tremp-La Canonja en un partit molt i molt treballat. Els dos equips van sortir a pista força desencertats i així ho va reflectir el marcador a l’acabar el primer quart (10-9). En el segon, els locals van sortir més endollats i van començar a manar al marcador gràcies a una gran defensa i es va arribar a la mitja part amb un resultat favorable als de casa per 21-15.

Però tot va canviar a la represa. Els de Tremp van aconseguir un parcial de 0-9 que els ficava per primera vegada per sobre del marcador (26-25). I quan els de vermell estaven més tocats que mai van saber treure caràcter i gràcies a 3 triples i un parell de contraatacs van aconseguir escapar-se per 9 punts (30-39 al final del tercer període).  A l’últim quart el Sicoris va augmentar la renda en més de 10 punts que els va permetre sentenciar el partit.

sic-tremp (1).jpg

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.