SÈNIOR MASCULI PROVINCIAL (GRUP B). J/12 :TALLERS GERALE CEP VALLFOGONA B 59/62 ROCA BORRÀS CAPPONT.

Crònica de la dotzena jornada del Sènior Masc. :

JORNADA 12 CATEGORIA: SENIOR MASCULI PROVINCIAL (GRUP B)
EQUIP LOCAL TALLERS GERALE CEP VALLFOGONA B
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
ARBITRE: Sr. RUE, M.
1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
VALLFOGONA B 09 21 11 18 59
ROCA BORRÀS – CAPPONT 20 09 15 18 62
VALLFOGONA B ROCA BORRÀS – CAPPONT
BARO MIQUEL 11
PASQUAL 1 SALCEDO
PRAT 10 PAU
CASALS 9 SERGI 3
CAMACHO JOAN 12
GOMIS RIO 8
ROS 13 OSCAR 8
AIGE 2 ESCUAIN
MATEU 7 ROMAN 2
MENDEZ 12 IGOR 16
BLANCH ARIA 2
SEGARRA 5

CRÒNICA:

Importantíssima victòria del Roca Borràs Cappont a la pista del segon classificat, el Tallers Gerale CEP Vallfogona b, per un ajustat resultat de 59-62.

Els visitants eren conscients de la transcendència del partit i així ho van demostrar en un primer període amb una defensa sense fissures. Ens uns primers minuts on s’aconseguia trobar bones situacions de llançament a cistella, l’encert no acompanyava. Tot i així, la solidesa darrere permetia al Cappont anar per davant al marcador i seguir jugant amb tranquil·litat fins que els tirs van començar a entrar. Un parcial final de 03-12, amb 8 punts quasi consecutius d’en Rio, va deixar el primer quart amb un resultat favorable de 09-20.

La defensa zonal dels locals, que van mantenir durant els 40 min de partit, va tenir la seva recompensa en un segon període on al Cappont li va fallar l’encert necessari per poder atacar-la, fet que va provocar certa precipitació en els visitants. Els nois de Vallfogona van aconseguir cistelles fàcils després de pèrdues de pilota i posar-se per davant a la mitja part (30-29).

La segona meitat va estar marcada per la igualtat amb nombrosos canvis de dominador en el marcador. Cap dels dos equips volia deixar escapar la victòria i van portar el resultat a un empat a 59 a falta de 8 segons pel final. El partit es va decidir gràcies a un triple en l’últim segon de l’Igor Sierra, que deixava el resultat en el 59-62 final.

Amb aquest resultat, el Cappont, s’assegura la primera posició de la primera volta a falta de l’última jornada abans de l’aturada de nadal on s’enfrontarà a l’altre equip empatat en la segona posició, el Gerb.

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.