CAPDEVILA BELLET 8
DE LA FUENTE 4 MORENO 8
MOLINE 9 CULLERÉS
PRESA
Victòria del Roca Borràs Cappont a la sempre complicada pista del Morabanc Andorra. El partit va començar malament per als visitants, ja que al moment de començar el partit només disposaven de 5 jugadors per problemes a l’hora d’arribar al pavelló, tot i així a mesura del primer període es van anar incorporant.

Bon inici dels visitants que els permetia obrir una escletxa de 7 punts al acabar el primer quart (5-12). Però els nois d’Andorra van reaccionar i a mitjans del segon període es van ficar per davant en l’electrònic. Llavors els de gris van saber-se sobreposar a la situació i van minimitzar el mal amb un parcial de 5-11 per arribar al descans 6 punts per sobre (19-25). El tercer parcial va ser clau per als visitants, defenses intenses i ràpides transicions permetien obrir una diferència en l’electrònic que al Morabanc Andorra els feia impossible de remuntar, arribant al final del quart amb el resultat de 24-42. L’últim període va ser un intercanvia de cistelles, però que el Roca Borràs Cappont va aprofitar per augmentar una mica més les diferències fins arribar al definitiu 36-59.

Amb aquest partit finalitza la primera volta de la competició, on els nois de Lleida estan situats en tercera posició amb 6 victòries i 3 derrotes.