PUJOL SOLE: 5
ESCODA: 15 GISBERT: 5
CAMARA PUIG: 4
BERNAT DAGO

El Sícoris 99 perd en la seva visita a Balaguer en un partit que va començar molt igualat però que els locals van trencar amb 5 triples en 5 minuts per arribar al descans amb un avantatge de 13 punts (36-23). A la represa el Balaguer aconseguia augmentar distàncies per posar una màxima renda de 19 punts. Tot i això, el Sícoris va augmentar el nivell defensiu, un fet que els va servir per reduir distàncies i arribar a l’últim quart a 11 punts del rival. A l’inici del darrer quart el Balaguer va intentar sentenciar el partit i se’n va anar del marcador 55-37 a falta de 6 minuts pel final. El Sícoris però, va treure caràcter i va intentar capgirar el marcador i va aconseguir un parcial a favor de 13-2 gràcies a un seguit de cistelles consecutives. Tot i això, ja era massa tard i el partit finalitzava 57-50 a favor dels de casa.