INFANTIL J4: C.B PARDINYES NEGRE-LLEIDA 37 — 73 ROCA BORRÀS CAPPONT

Crònica de la 4a Jornada corresponent a la categoria Pre-Infantil :

preinf

Crònica d’Igor Sierra González:

Victòria molt treballada del pre-infantil del ROCA BORRÀS CAPPONT, obtenint la quarta consecutiva, que es va enfrontar al C.B PARDINYES NEGRE-LLEIDA. Com ja va sent tònica habitual, els grisos van sortir amb una gran intensitat defensiva que dificultava en gran manera l’atac dels locals, això sumat a l’encert dels nois del Cappont va permetre establir al primer quart una diferència de 12 punts. Tot i aquest avantatge, els grisos no van afluixar i van seguir amb el seu treball sense deixar que els de Pardinyes entressin al partit. La segona part va seguir la mateixa tònica, tot i que amb un percentatge inferior en quant a anotació. La defensa, però, no es va relaxar  arribant així als últims dos períodes amb el partit sentenciat.

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.