LA FINAL: CLUB BÀSQUET TREMP — SÍCORIS 00

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ – Final

Equips: C.B. Tremp – Sícoris 00

Resultat Final: 51-36

(8-6);(17-7);(6-12);(20-11).

Àrbitre: Ugidos, A.

Crònica de Robert Campos:

El Tremp s’emporta la final de la lliga de cadet promoció disputada aquest diumenge al seu camp. El partit va començar de cara per parts dels locals, gràcies a la seva defensa zonal duta a terme durant els 40 minuts de joc, va fer que des de bon inici poguessin agafar una renda. A la mitja part anaven 12 punts amunt (25-13) a favor dels del Pallars. Els nois de Lleida no estaven disposats a deixar-se vèncer i van lluitar de valent per tal de poder remuntar el partit, a falta de 5 minuts per finalitzar l’encontre anaven 3 amunt els trempolins. Un parcial de 11-0 en 2 minuts en l’últim període, on es denotava la fatiga dels visitants, va deixar al Sícoris amb escasses possibilitats d’emportar-se el matx. Els nois del barri de la Bordeta van intentar buidar-se la màxim durant els últims instants del partit però el Tremp va acabar de fer la feina i es va endur el partit per 51 – 36.

Anotadors:

B. Tremp: Uriach, A.(2); Moreno(19); Lloan(5); Libreros(-); Rodrigo(17); Bresco(4); Badia(4); Gasset(-); Codina(-); Bertran(-); Uriach, N.(-); Carracellas(-).

Sícoris 00: Gómez(4); Christian(3); Luengo(4); Vivó(2); Lobateras(-); Rodriguez(18); Reverter(2); Criado(3); Tersa(-); Peinado(-).

 

Fotos d’Uriach Fotografia

Al final no va poder ser… però molt bona temporada cracks!!!

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.