BC Morabanc Andorra B – Inkpressió Ecològica Cappont

BC Morabanc Andorra B 52-56 Inkpressió Ecològica Cappont

(14-10);(13-19);(17-11);(10-16)

L’Inkpressió Ecològica Cappont s’emporta la victòria de la sempre complicada pista del Morabanc Andorra en un partit disputat fins al final. Els locals van sortir més endollats a l’inici i van poder agafar una distància de 10 punts en els primers minuts de joc (13-3), però els visitants van reaccionar i van deixar la diferència en 4 punts al finalitzar el primer període (14-10). En el segon quart ja es va veure que els de Lleida estaven més endollats, tenint bones defenses i ràpides transicions que els permetia capgirar el marcador al descans (27-29). Però el tercer parcial va tornar a ser per als d’Andorra, van dominar el rebot tant en atac com en defensa i els permetia anotar en segones opcions amb facilitat. Finalment els de Cappont van jugar al seu joc en l’últim període, van poder controlar el rebot, cosa que no havien fet en el tercer quart, i realitzar transicions ràpides que feia que anotessin amb facilitat, agafant una renda de 5 punts en els minuts finals, que es va poder mantenir i arribar amb el resultat final de 52-56.

Anotadors

BC Morabanc Andorra B: Perez(8); Arques(2); Moreira(2); Escabias(-); Mendzcbovski(5); Ojaos(4); Martí(10); Torrepo(-); Kidalgo(-); Garcia(-); Capdevila(19); De la fuente(2)

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(-); Salcedo(20); Manzano(8); Culleres(13); Masana(7); Badia(1); Moreno(2); Moya(-); Bellet(5); Ruiz(-)