TALLER BIOSCA CAPPONT 58 – 63 CLUB BÀSQUET TREMP

Categoria: C.T.INFANTIL MASC. PROMOCIÓ 2ª FASE

Equips:  Taller Biosca Cappont Vs Club Bàsquet Tremp

Resultat Final: 58-63

(6-5);(8-8);(9-10);(3-8) – (8-17);(4-2);(3-5);(11-1)

Àrbitre: Martin, J. (4344)

Crònica d’Alex Leyva:

Derrota del Taller Biosca Cappont a casa contra el C.B. Tremp en un partit molt igualat que es va decidir a causa d’un mal 5è període. El partit va començar de manera molt igualada els dos equips mostraven ganes i entrega per endur-se el partit, el intercanvi de cistelles era constant i va ser constant durant tota la primera part del partit on es va arribar amb un final a la mitja part de 28-33 a favor dels visitants.

A la represa del partit els visitants van realitzar una pressió a tota pista que va fer que els locals perdessin moltes pilotes que després es transformarien en ràpids contraatacs del Tremps realitzant un parcial de 1-15 que donava una diferència de 18 punts en el marcador. Però els locals no van dir la seva última paraula i els següents períodes van ser molt igualats fins arribar a l’últim on els locals gràcies a una bona mobilitat de pilota van aconseguir trencar la pressió rival realitzant un parcial de 11-1, però per llavors ja era massa tard ja que la diferència en el marcador era massa ampla fet que va fer que els visitants s’emportessin el partit.

Anotadors:

Taller Biosca Cappont : Hernández(8); Blázquez(7); Perna(0); Guiu(9); Gallego(0); Vidal(4); Gonzalez(7); Fite(0); Paredes(15); Cases(6); Boneu(0)

C.B. Tremp: Fite(0); Llados(0), Carmona(23), Ortiz(0), Lisowy(0); Icochea(0); Gabarro(0), Pont(0); Escude(14), Bresco(6), Catalan(16)

20160224113524

Imatge de partit al mític pavelló de l’Antorxa

Esta entrada fue publicada en INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.