Dia: 21/02/16

TBL Cappont (59) – Ceng Mobles Llobet (47)

TBL –> Rauret (2), Garcia (2), Vila (2), Dominguez (2), Vivo (23), Guiu (2), Gisbert, Arbiol (2), Solé (12), Gallego (3), Puig (9), Perez.

CENG –> Sabaly (2), Solanes, Camara, Camacho (5), Jimenez (13), Borras, Gasso (14), Companys (2), Bello (2), Escoda, Sanchez (9).

El TBL Cappont suma la segona victòria en aquest complicat grup gràcies a la victòria a casa vs el Balaguer.

Un bon inici dels locals va permetre treure una lleugera ventatja de 8 punts que es va esfumar en el segon quart quan els de la Noguera es van començar a enxufar, així doncs s’arribava amb un igualat 26-22 en el marcador.

Però en la segona part els de Cappont van sortir amb una gran pressió defensiva que sumada a l’encert tant interior com exterior va fer que el parcial en aquest quart fos de 22-2.

Tot i això, en l’últim quart el Balaguer no va perdre la cara al partit i va aconseguir reduir distancies fins a ficar la por al cos als locals que van acabar guanyant el partit 59-47.

Destacar la gran actuació del base del equip local Adrià Vivó que va anotar un xifra extraordinària de 23 punts proclamant-se així amb el MVP del cap de setmana.

Felicitar als nois per una victòria complicada,enhorabona i a seguir.