Inkpressió Ecològica Cappont 85-59 BC Morabanc Andorra B

(16-15);(20-19);(17-16);(32-9)

L’inkpressió Ecològica Cappont s’endú la victòria davant el Morabanc Andorra B en un partit, tot i el marcador final, força disputat. El partit va ser un intercanvi constant de cistelles, en el que ningun dels dos equips aconseguia marxar en l’electrònic, tant és així que la diferència al començar el darrer quart era de tres punts a favor dels locals (53-50). Però un gran últim quart ha fet que els del barri de Lleida s’emportessin la victòria, una gran defensa i transicions ràpides han fet que s’arribés al final del partit amb el resultat de 85-59.

Anotadors

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(-); Salcedo(28); Pérez(-); Pasamon(-); Esquerda(-); Manzano(12); Culleres(24); Masana(8); Badia(3); Moreno(-); Bellet(8); Ruiz(2).

BC Morabanc Andorra B: Pérez(14); Arques(1); Moreia(1); Escabias(7); Menozebouski(-); Ojaus(3); Marti(4); Torrero(6); Hidalgo(6); Garcia(-); Capdevila(17); De la fuente(-).