Inkpressió Ecològica Cappont 60-46 CB Serós

Inkpressió Ecològica Cappont 60-46 CB Serós

(8-8);(9-8);(13-19);(30-11).

Gran victòria de l’Inkpressió Ecològica Cappont davant del CB Serós. Un inici molt igualat ha fet que ningun dels dos equips pogués aconseguir una bona diferència respecte el rival. Quan un dels dos equips semblava que agafava distància el contrincant responia amb un bon parcial per tornar a igualar el partit, fent que al descans els locals marxessin als vestuaris amb la diferència d’un sol punt (17-16). A la represa els visitants han aconseguit fer un bon quart i han pogut començar l’últim període amb una diferència de 5 punts a favor (30-35), però un últim període espectacular per part dels del barri de Lleida amb una gran intensitat defensiva i transicions ràpides en atac ha fet que la victòria es quedés a casa arribant al final del partit amb el resultat de 60-46. Aquest resultat permet empatar amb el Serós a la classificació i avançar-lo gràcies al averaix particular.

Anotadors:

Inkpressió Ecològica Cappont: Casanovas(-); Salcedo(9); Pasamon(-); Esquerda(8); Manzano(4); Culleres(28); Masana(9); Badia(-); Moreno(2); Moya(-); Bellet(-); Ruiz(-).

CB Serós: Morell(-); Monteano(9); Agusti(2); Barneda(6); Azzuz(20); Mateu(8); Panades (-).

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.