B.C. MORABANC ANDORRA «A» 65 – SÍCORIS 00 35 – JORNADA 5

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ- GRUP 1 – CRÒNICA

 BC Morabanc Andorra “A” 65– Sícoris 00  35

(11-5);(17-12);(15-8);(22-10).

Àrbitre: López, O.M.

Crònica:

El Sícoris 00 cau derrotat en una pista on pocs equips guanyaran, la de l’Andorra. El partit va començar amb molts nervis per part dels dos equips, cistelles fàcils errades sota cistella, males defenses i transicions. A mesura que avançava el partit els locals estaven més còmodes al terreny de joc i els visitants no s’acabaven de trobar a la pista i com a conseqüència no adaptar-se al ritme de partit que els hi interessava, amb tot aquest mixt als Andorrans els hi va donar una renda d’onze punts a la mitja part (28-17). A la represa de la mitja part, els locals van plantejar una pressió on els nois del Sícoris van poder treure-la, però el rebot, el mal balanç defensiu i les desconnexions van perjudicar als nois de roig, aquests no van desistir mai d’intentar treure el partit endavant. La bona feina en el treball del rebot de l’Andorra i el conseqüent contracop van sentenciar el partit i la victòria és va quedar en camp local.

Ara només queda seguir treballant  com equip i aprendre dels errors perquè aquests no es tornin a repetir, ja que han demostrat que se’n poden sortir de totes.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(6); Christian(2); Madalin (-); Luengo(4); Vivó(2); Lobateras(7); Rodriguez(5); Reverter(2); Criado(3); Tersa(-); Peinado(4).

B.C. Morabanc Andorra “A”: García(2); López(2); Lacaste(7); Lacopia(6); Obiols(-); Diez(2); Pons(27); Badana(5); Peña(-); Hurtado(7); Peral(3); Joual(4).     

 

SÍCORIS 00 atacant, en pista: Pol, Joel, Victor, Toni i Albert.

SÍCORIS 00 atacant, en pista: Pol, Joel, Victor, Toni i Albert.

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.