INKPRESSIÓ ECOLÒGICA CAPPONT 62 – 81 CB TORREGROSSA – JORNADA 2

CADETS:

L’Inkpressió Ecològica Cappont perd a casa davant el CB Torregrossa 62-81. L’inici del partit fa ser frenètic pels dos equips, cosa que va portar a un intercanvi de cistelles per part dels dos equips, la qual cosa va fer que al final del primer quart s’arribés amb empat a 21 en el marcador. Però un bon inici de segon quart per part dels visitants va fer que marxessin en el marcador i arribessin al descans amb una diferència de 13 punts (31-44). Els del barri de Cappont no es van rendir i van poder reduir la diferència fins a 5 punts en l’inici de l’últim període, però badades en atac i en defensa van fer que aquests cinc punts es convertissin en 19 al final del partit. (62-81).

 

CADETTTT

CADET2

Partit disputat fins al inici del 4art període

Esta entrada fue publicada en CADET, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.