SÍCORIS 00 43– C.B. CERVERA MOBEL LINEA Negre 32 – JORNADA 1

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ- GRUP 1 – CRÒNICA

Sícoris 00  43 – C.B. Cervera Mobel Linea Negre 32

(14-7);(8-4);(9-13);(12-8).

El Sícoris 00 guanya el primer partit de competició davant del C.B. Cervera. Els locals van començar molt bé al primer quart, montant unes bones transicions defensa-atac i molt ordenats al darrera, però les segons opcions feia que el Cervera estès proper al marcador. El segon període seguia la mateixa tònica de partit però el Cervera va començar a controlar una mica més el balanç defensiu i forçva pèrdues de pilota al Sícoris. Al tercer període van canviar els papers, el cerverins van augmentar en defensa i buscaven millors solucions en atac i continuaven controlant el rebot ofensiu i anotant de segones opcions. En l’últim període tot estava per decidir, ja que a falta de 7 minuts per finalitzar el partit la renda era de 5 punts (33-28) favorable als locals, però aquests van ser pacients i van poder controlar els instants finals així arribant-lo a guanyar.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(9); Christian(-); Luengo(4); Vivó(3); Lobateras(9); Rodriguez(6); Reverter(4); Criado(2); Tersa(2); Hernández(4).

C.B. Cervera Mobel Linea Negre: Subies(-); Cases(10); Piqué(2); Esterea(2); Estrada(-); Beleta(11); Costa(-); Bardell(7); Cerro(-).

 

Escalfament previ al partit

Escalfament previ al partit

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *