SÍCORIS 00 43– C.B. CERVERA MOBEL LINEA Negre 32 – JORNADA 1

Categoria: C.T. CADET MASC. PROMOCIÓ- GRUP 1 – CRÒNICA

Sícoris 00  43 – C.B. Cervera Mobel Linea Negre 32

(14-7);(8-4);(9-13);(12-8).

El Sícoris 00 guanya el primer partit de competició davant del C.B. Cervera. Els locals van començar molt bé al primer quart, montant unes bones transicions defensa-atac i molt ordenats al darrera, però les segons opcions feia que el Cervera estès proper al marcador. El segon període seguia la mateixa tònica de partit però el Cervera va començar a controlar una mica més el balanç defensiu i forçva pèrdues de pilota al Sícoris. Al tercer període van canviar els papers, el cerverins van augmentar en defensa i buscaven millors solucions en atac i continuaven controlant el rebot ofensiu i anotant de segones opcions. En l’últim període tot estava per decidir, ja que a falta de 7 minuts per finalitzar el partit la renda era de 5 punts (33-28) favorable als locals, però aquests van ser pacients i van poder controlar els instants finals així arribant-lo a guanyar.

Anotadors:

Sícoris00: Gómez(9); Christian(-); Luengo(4); Vivó(3); Lobateras(9); Rodriguez(6); Reverter(4); Criado(2); Tersa(2); Hernández(4).

C.B. Cervera Mobel Linea Negre: Subies(-); Cases(10); Piqué(2); Esterea(2); Estrada(-); Beleta(11); Costa(-); Bardell(7); Cerro(-).

 

Escalfament previ al partit

Escalfament previ al partit

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.