FEIXA, P. 3
SANCHEZ
AUMEDES
FEIXA, L. 7

El Roca Borràs Cappont supera totes les baixes i s’imposa al CB Mollerussa per un clar 42-66. El partit va començar de cara per als locals, que amb 6 minuts de període agafaven un avantatge de 8 punts, però els del barri de Lleida despertaven i acabaven el quart per davant (13-16). Un gran segon període trencava el partit a favor dels visitants, una bona defensa zonal feia que els de casa no estiguessin còmodes i no trobessin la forma d’atacar, a l’altre costat, els de gris podien robar moltes pilotes i sortir ràpidament a la contra, arribant a la mitja part amb una diferència de 21 punts (20-41). A la segona part les diferències es van mantenir, intercanvi constant de cistelles per part dels dos equips que feia que el resultat final fos de 42-66.