TERCERA CAT. CB BAÑAGUER 58/65 CB CAPPONT

El Cappont suma una important victòria desprès de vèncer a domicili a la pista del CB Balaguer B.

FARRE, J4
El Cappont suma una important victòria desprès de vèncer a domicili a la pista del CB Balaguer B. El partit va començar molt de cara pels locals. Un bon parcial en els primers minuts de partit feia que els de la Noguera agafessin una primera renta important, i es que els de gris van sortir a mig gas. Tot i això, els visitants van posar una marxa més al 2n quart i van començar a trobar bones sensacions i van aconseguir retallar distàncies, arribant a la mitja part 34-25. A la represa i durant tota la segona part, els del Segrià van seguir amb aquesta bona dinàmica fins a capgirar el marcador i finalment poder-se endur la victòria.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.