PREMINI. CB CAPPONT 57/47 CENG ROS.

El  Pre-mini de Cappont tornar a sumar una nova victoria contra el CENG ROS. Ha estat un partit molt disputat que no es va decidir fins als últims minuts.

GILIAN ROMERO3

El  Pre-mini de Cappont tornar a sumar una nova victoria contra el CENG ROS. Ha estat un partit molt disputat que no es va decidir fins als últims minuts. Destacar la forta defensa dels 2 equips, els quals han lluitar totes les pilotes fins al final de l’encontre. A la mitja part el marcador era de 21-19. El partit ha anat igualat tots els quarts fins que els de Cappont han fet un parcial de 17-7 al  6è quart, amb una forta defensa i estant més encertats que els visitants. El de CAPPONT han aconseguit una treballada víctòria 57-47 i  la próxima jornada el premini  juga contra el CBF LLEIDA B . Felicitar als 2 equips pel seu treball en pista i pel seu FAIR PLAY. A continuar treballant.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.