PREMINI. CB PEÑA FRAGATINA 44/33 CB CAPPONT.

Els del barri reben la QUARTA derrota de la primera volta davant del CB PEÑA FRAGATINA.

MAX LASA3

Els del barri reben la QUARTA derrota de la primera volta davant del CB PEÑA FRAGATINA. Els de Fraga van sortir molt més concentrats I agresssiu tant en defensa com en atac que els de Cappot, fent un parcial de 28-8 a la primera part. Els del barri van sortir molt adormits I poc agressius, tan en defensa com en atac. A la segona part van reaccionar I van sortir més agressius en defensa I van estar més encertats amba atac amb un parcial de 15-25, però no va ser suficient per poder capgirar el marcador i la ventatja dels de casa que havien aconseguit en els. 4 primers períodes. Felicitar a l’equip rival pel seu FAIR PLAY i a continuar treballant. El pròxim partit els més petits del club juguen a casa contra el CENG ROS.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.