PREMINI. CB PARDINYES 30/46 CB CAPPONT.

Segona victoria del premini de CAPPONT. Els locals van estar més encertats tant en defensa com en atac en la part davant un pardinyes que va lluitar fins l’últim minut.

ADRIA PONS4

Segona victoria del premini de CAPPONT. Els locals van estar més encertats tant en defensa com en atac en la part davant un pardinyes que va lluitar fins l’últim minut. Els del barri van sortir  molt concentrats en la primera part, amb una defensa molt agressiva, ràpids contratacs i van estar molt encertats tan en el tir exterior com en el joc interior amb un marcador de 31-12.  Els 2 primers quart van estar molt  disputat tal i com  es pot veure en el marcador 15-9 a favors dels locals, però als 2 últims quarts els locals van rebre un parcial de 2-11.  A la represa de la segona part els de  Pardinyes van  sortir més agressius amb una defensa  agressiva i transicions ràpides. Tot i no estar tan encertats com amb la primera part, el des de Cappont acabar la segona part amb un marcador 15-18. Van acabar el  partit amb un marcador favorable 46-30. Felicitar als visitants pel seu partit i els de cappont els hi toca seguir treballant per fer un bon partit contra el SEDIS que serà el següent partit a casa seva.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.