PREMINI. CBF LLEIDA A 54/26 CB CAPPONT.

Els del barri reben la primera derrota de la segona volta davant del CBF LLEIDA A.

MAX LASA2BURRUN10

Els del barri reben la primera derrota de la segona volta davant del CBF LLEIDA A. Els 3 primers períodes van estar molt disputats amb alternances de canastes al marcador als 2 equips. Els tres primers quarts van estar molt disputats amb tots 2 equips molt concentrats i amb fortes defenses i ràpids contractats en els  quals l’equip local va estar més encertat al 4t quart amb un parcial de 11-0. Els visitants no van estar encertats en defensa ni en atac i els locals van anar a la mitja part amb un marcador de 25-12. A la represa de la segona parts, els de Cappont van intentar capgirar el partit amb un parcial de 2-7 al 3r periode amb una forta pressió i estant més encertats amb el tir exterior. Però els locals a l’últim periode van imposar amb una forta defensa i ràpids contracts amb un parcial de 14-3; marxant del marcador amb un definitiu 54-26.  Felicitar a l’equip rival pel seu FAIR PLAY i a continuar treballant. El pròxim partit els més petits del club pugen a casa contra el CB PARDINYES.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.