TERCERA CAT. SEDIS SIDECO 71/62 CB CAPPONT.

El Cappont suma una nova derrota desprès de caure a domicili a la sempre complicada pista del Sedis Sideco.

TOMAS, MORTEGA, V2
El Cappont suma una nova derrota desprès de caure a domicili a la sempre complicada pista del Sedis Sideco. El partit va començar amb molt encert per part dels dos equips degut a la tendresa defensiva en ambdós costats de la pista. Això va canviar al segon quart, on els dos equips ja van endurir la defensa i es va veure un partit més travat. D’aquesta manera s’arribava 35-32 a la mitja part. A la represa, la dinàmica del partit va ser la mateixa fins al darrer període, en que els de casa van saber  trencar el partit agafant una renda de 4-5 punts que van saber mantenir durant els minuts finals.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.