CC. JÚNIOR M. CB SANT JOSEP 82/41 CB CAPPONT.

Derrota del Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el líder de la categoria C.B. Sant Josep.

EQUIP LOCALC.B. COALCI SANT JOSEP
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT

DATA DEL PARTIT15-1-2023 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
SARRATE2TERUEL20

Derrota del Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el líder de la categoria C.B. Sant Josep.   El matx d’aquest cap de setmana presentava un repte pels de Cappont davant un C.B. Sant Josep amb 9 victòries i 1 sola derrota en la present campanya. Els locals van sortir dels vestidors amb ganes de demostrar l’estil de joc agressiu que els ha permès ser líder de la categoria, amb un demolidor primer període de 31-8. El segon quart va mostrar molta més igualtat, amb un Cappont que es va anar sentint més còmode a mesura que avançava el partit, finalitzant amb un 12-14 en el segon quart. No obstant, la distància insalvable establerta durant el primer període no va permetre als de casa optar a la victòria, amb una segona part que els de Cappont van sortir a competir i amb un Sant Josep que no deixaria d’apretar fins el xiulet final.        Felicitar al C.B. Sant Josep per la victòria i als de casa per lluitar fins al final. 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.