CC.JÚNIOR MASC. 1ER ANY. CB CAPPONT 57/95 CB VIC.

Cinquena jornada de lliga pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el C.B. Vic.   El matx va iniciar amb els dos equips imposant un ritme molt alt de joc tant en atac com defensa, fet que es va traduir amb un final de quart de 14-17 a favor dels visitants.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTC.B. VIC – UNIVERSITAT DE VIC 3

DATA DEL PARTIT23-10-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
ROSELLESCRICHE7
Cinquena jornada de lliga pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el C.B. Vic.   El matx va iniciar amb els dos equips imposant un ritme molt alt de joc tant en atac com defensa, fet que es va traduir amb un final de quart de 14-17 a favor dels visitants. Va ser a partir del segon quart on la balança es va decantar clarament pels de Vic, amb una intensitat defensiva i arsenal ofensiu que els de casa no van saber contrarestar, arribant a la mitja part amb una diferència de 15 punts. El tercer quart va seguir amb la mateixa dinàmica, amb els locals sense gaires idees en la vessant ofensiva ni mantenint la intensitat defensiva que els caracteritza, fet que van aprofitar els visitants per obrir una escletxa pràcticament definitiva. Però els de casa van sortir a l’últim quart a lluitar i el nou ritme imposat pels de casa va permetre que s’oferís un bon últim quart lluitat pels dos equips.   Felicitar als visitants per la victòria i animar als de casa a treballar per les pròximes jornades. 1,2,3 EQUIP!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.