PREMINI. CB CAPPONT 61/11 PARDINYES.

Tercera victoria del premini de CAPPONT. Els locals van estar més encertats en el tir exterior que els de pardinyes.

ADRIA PONS4

Tercera victoria del premini de CAPPONT. Els locals van estar més encertats en el tir exterior que els de pardinyes, Els de Cappont van sortir  molt concentrats en la primera part, amb una defensa molt agressiva, ràpids contratacs i van estar molt encertats tan en el tir exterior com en el joc interior amb un marcador de 34-5 El primer quart va estar molt  disputat tal i com  es pot veure en el marcador 5-3 a favors dels locals, però al segon quart els locals van sortir amb una pressió molt forta i robant moltes pilotes i fent ràpids  contraatacs van fer un  parcial de 16-0. El 3r quart va estar més disputat com el primer quart.. A la represa de la segona part els de  Cappont van  sortir amb  una altre cop amb una defensa  agressiva i transicions ràpides, tot i no estar tan encertats com amb la primera part van acabar el  partit amb un marcador favorable 61-11. Felicitar als visitants pel seu partit i els de cappont els hi toca seguir treballant per fer un bon partit contra el CBF LLEIDA que serà el següent partit a casa seva.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.