JÚNIOR MASC. CB CERDANYOLA 61/60 CB CAPPONT.

Tercer partit de temporada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el C.B. Cerdanyola.

EQUIP LOCALC.B. CERDANYOLA AL DIA C
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT

DATA DEL PARTIT15-10-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
ROSELL3
Tercer partit de temporada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el C.B. Cerdanyola.   L’inici de partit va ser marcat per la intensitat defensiva dels visitants, la qual els va permetre sufocar l’atac rival durant el primer període i construir atacs ràpids, culminant un primer quart amb una avantatge de 8 punts al lluminós per part dels de Cappont. En el segon quart, tot i arribar-se a la màxima diferència en el marcador (8-21), els de casa van demostrar el seu caràcter competitiu amb un quart de 26 punts i un Cappont incapaç d’aturar el joc en contraatac i de penetracions, arribant-se a la mitja part amb un 34-30 a favor dels locals. Els dos últims períodes van estar marcats per una igualtat màxima, amb mínimes superioritats en el marcador per part dels dos equips, arribant-se a un final molt ajustat. Sense que faltés certa polèmica per les decisions arbitrals en les dos últimes jugades d’atac dels de Cappont, els locals van aconseguir emportar-se el partit per la mínima amb una cistella de Roldan en els últims instants del matx. Felicitar als locals per la victòria i als de casa per lluitar fins a un final certament desafortunat. 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.