PREMINI. BC MORABANC AND. 72/22 CB CAPPONT.

Primera derrota del premini de CAPPONT. Els del  principat van ser molt superiors als de Cappont.

MARTÍNEZ5
Primera derrota del premini de CAPPONT. Els del  principat van ser molt superiors als de Cappont, van sortir  molt concentrats en la primera part, amb una defensa molt agressiva, ràpids contratacs i van estar molt encertats tan en el tir exterior com en el joc interior. El visitants van sortir adormits i  no van saber reaccionar al parcial de  la  primera  part dels locals anant a la mitja  part  amb un 48-6. A la represa de la segona part els de  Cappont van  sortir amb  una defensa més agressiva i van plantar cara als locals arribant a empatar el 6è quart amb un 8-8 i acabant la segona part amb un parcial  del 25-16.  Felicitar als locals pel seu gran partit i als de cappont els hi toca seguir treballant per fer un millor partit a  la tornada a casa.  El següent partit  serà al Pavelló de Cappont contra el CB PARDINEYS.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.