TERCERA CAT. CENAX ALMACELLES 80/57 CB CAPPONT.

El Cappont debuta a la competició amb derrota desprès de caure a domicili a la sempre complicada pista d’Almacelles.

SOL, G12REVERTER, X2
El Cappont debuta a la competició amb derrota desprès de caure a domicili a la sempre complicada pista d’Almacelles. El partit no va començar com els de gris voldrien. Uns primers minuts de desencert ofensiu acompanyat de certa tendresa defensiva feia que els locals obrissin una primera escletxa al marcador arribant 44-27 a la mitja part. A la represa, els de gris van augmentar pulsacions i van començar a oferir un joc més alegre i vistós, treient-se del damunt les males sensacions de la primera part. Tot i això els locals van mantenir el bon ritme de joc i van anar augmentant les distàncies fins a la finalització del partit.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.