CADET INTERTERRITORIAL. CADET INTERTERRITORIAL 54/55 CB CAPPONT.

El CB Cappont acaba la primera volta d’aquesta segona volta com a líder invicte després de vèncer a domicili al CB Vilassar de Dalt Roger’s Verd en un partit d’infart.

NIL LOPEZPERE SARRATE11
El CB Cappont acaba la primera volta d’aquesta segona volta com a líder invicte després de vèncer a domicili al CB Vilassar de Dalt Roger’s Verd en un partit d’infart. Aquest va començar força igualat, però els locals van aprofitar els dos últims minuts de quart en que els de gris van baixar prestacions per posar el 18-7. Durant el segon, els de Cappont van augmentar el ritme defensiu, van poder controlar el rebot i ser més precisos davant, un fet que va traduir en un imponent 5-25 arribant a la mitja part 23-32 al marcador. A la represa, els de casa van reaccionar i es van fer més durs darrera, aconseguint tornar el parcial, que en aquest cas va ser de 13-3, posant-se 36-35. En el darrer període les alternances al marcador van ser constants. Tots dos equips van demostrar que es volien endur el partit però va ser el CB Cappont qui es va endur el matx gràcies a un triple en els darrers segons.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.