CADET INT. CB CAPPONT 67/61 CB CERVERA.

El CB Cappont suma una important victòria desprès de vèncer a casa al CB Cervera Mobel Linea en un partit que va estar molt igualat de principi a fi.

IVAN ROCA5
El CB Cappont suma una important victòria desprès de vèncer a casa al CB Cervera Mobel Linea en un partit que va estar molt igualat de principi a fi. Els de casa van sortir molt fort darrera, intentant controlar el rebot i ficant un ritme elevat en el que s’hi trobaven molt còmodes. Això feia que en acabar el primer quart dominessin el marcador 24-16. En el segon, els de Cervera es van col·locar en zona, que ja no van treure en tot el partit, per intentar reduir la fluïdesa dels locals. D’aquesta manera, s’arribava a la mitja part 37-34. A la represa, tot va seguir igual i el 3r quart es va acabar amb empat a 50. Finalment, en el darrer període els de gris van saber trobar millor opcions de cara a cistella i van deixar de concedir segones opcions que els va permetre tornar a portar la davantera en el marcador i que van saber mantenir fins al final.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.