CADET INTERTERRITORIAL. CB PARDINYES 37/62 CB CAPPONT .

El CB Cappont suma la segona victòria consecutiva de la temporada desprès de vèncer a domicili al CB Pardinyes Lleida en un partit en el que els de gris van estar al davant del marcador de principi a fi.

CARLOS PEREZ
El CB Cappont suma la segona victòria consecutiva de la temporada desprès de vèncer a domicili al CB Pardinyes Lleida en un partit en el que els de gris van estar al davant del marcador de principi a fi. Tot i això, el partit va estar pràcticament igualat tot el primer quart. Durant el segon, els de gris van intentar marxar del marcador posant-se 14-27 però els locals van saber reaccionar i es va arribar al descans 20-27. A la represa, els de Cappont van augmentar pulsacions, van deixar de concedir segones opcions i van començar a córrer al contraatac trencant el partit i marxant del marcador (28-48). En el darrer, els de Cappont van saber jugar amb cap i no van permetre que els de casa tornessin a entrar al partit.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.