CADET INTERTERRITORIAL. CB CAPPONT 68/54 CB CERDANYOLA AL DIA A.

El CB Cappont suma la primera victòria de la temporada desprès de vèncer a casa al CB Cerdanyola al dia A en un partit en el que van estar al davant del marcador de principi a fi.

PERE SARRATE11IZAN LOZANO
El CB Cappont suma la primera victòria de la temporada desprès de vèncer a casa al CB Cerdanyola al dia A en un partit en el que van estar al davant del marcador de principi a fi. Els de casa van sortir amb ganes d’imposar el seu ritme, d’intentar controlar el rebot i sortir ràpid al contraatac. I això ho van fer durant tota la primera part, arribant al descans 35-18. A la represa, semblava que el partit havia de seguir la mateixa dinàmica, però els de gris van afluixar pulsacions, van concedir segones opcions i van permetre que el rival s’apropés al marcador, arribant al darrer període 51-39. En el darrer, els de Cappont van saber jugar amb cap i sentenciar el partit en els darrers minut d’encontre.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.