JÚNIOR MASC. C.B. TREMP 41/60 C.B. CAPPONT.

Tercera victòria de l’equip júnior de Cappont. Els del barri venien de descansar en la jornada prèvia i afrontaven el matx amb el Tremp amb l’objectiu de mantenir-se en la lluita per la primera posició amb el C.B. Alpicat.

MAOSARRATE5
Tercera victòria de l’equip júnior de Cappont. Els del barri venien de descansar en la jornada prèvia i afrontaven el matx amb el Tremp amb l’objectiu de mantenir-se en la lluita per la primera posició amb el C.B. Alpicat. El partit va començar molt de cara pels locals, amb un parcial inicial de 7-0. Els de Tremp es van sentir molt còmodes en l’inici de partit, amb un Cappont que no trobava el seu ritme, sense encert ofensiu i poca capacitat defensiva per aturar l’atac rival. Però el guió del partit va començar a canviar a partir del segon període, on els de Cappont van oferir un estil de joc més ràpid al contraatac i amb més opcions per trencar la ben posicionada defensa en zona rival. El tercer quart va marcar el punt on el Cappont va poder establir una avantatja còmoda que va ser capaç de mantenir fins al final del matx.   Els dos equips es tornaran a trobar en la jornada 11 (19-12-2021), aquest cop a Cappont. En la pròxima jornada l’equip júnior s’enfrontarà en condició de local amb el C.B. Peña Fragatina.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.